32 potjes Professor Grunschnabel ijs

professorgrunschabel

Professor Grunschnabel stond aan mijn deur met 32 potjes ijs. Gewonnen met een potje quizzen*. Ik wist trouwens niet dat hij de professor zelf was. Dat zag ik pas later toen ik zijn visitekaartje las. Bescheiden hoor, die geniale bedenker van supersmaken, hij zei niet eens: “hallo, ik ben dus Professor Grunschnabel, maar ik heet eigenlijk Pepijn.”
Ik dacht met de ijschauffeur van doen te hebben. Niet dat ik anders een geniaal interview had afgenomen, want aan mijn been hingen twee schuimbekkende kinderen.

De professor had zijn bezoek namelijk even ervoor telefonisch aangekondigd. En toen het ijs er was, gingen de heren tamelijk los met mango-maracuja-ijs. En ik at Banana Bahiana. In de vriezer zit ook nog Cafe el Khalib (bitterzoete koffie met kardemom en vanille), Framboise Extase, Kyoto Murasaki (cranberry, bessen, citrus), Madagascar Matcha (met groene-theepoeder) en Mama Mango Maracuja.

Op de bijgeleverde lijst zag ik dat ik ook eens naar de winkel moet voor Brasil Basil Lime en Jasmine Orange Yuzu. Als die resterende 29 potjes ijs op zijn althans…

*Wil je ook ijs winnen? Doe mee aan de quiz. Maar let op: het enige foute antwoord op de vraag is degene die je moet kiezen. Je hebt drie pogingen. Gebruik je eerste poging wijs.

één reactie

  1. Pingback: snk.to/DOgj

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*