32: sapcentrifuge & gevulde choco-eieren

20130401-194732.jpg
Ik hoorde ze vanochtend rommelen beneden. Oven open en dicht, espressoapparaat dat ratelde, lol met de ballonnen. Even later verschenen de heren boven met een heel groot cadeau. Een sapcentrifuge: welkome uitbreiding binnen onze Kenwood familie.

Daarna heb ik de verjaardagsvisite afgebeld, want ik droop mijn bed bijna uit van de koorts. Alleen mijn ouders, zus, zwager en neefje kwamen even langs en brachten mooie schalen, bambooplanken en een brede kookpincet mee.
Ik zie me met de sapcentrifuge al lekkere combinaties maken, maar er ook een verlept bosje postelein in gooien, wanneer die weer eens in de groentela blijft liggen. Met een frisse appel bijvoorbeeld.

De gevulde chocolade-eieren maakte ik snel in een moedig momentje, na een handje paracetamol. De vulling bestond uit opgeklopte slagroom, mascarpone, poedersuiker, gepureerde banaan en kokosrasp. Onderin een kersje en bovenop passievruchtsiroop. Het idee komt van dit blog.

 

één reactie

  1. Dat ziet er smakelijk uit

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*