33 dansende koeien, daslookkaas en een verjaardagstaartje

Fantastisch, de lente. Mijn seizoen! Een feestelijk seizoen ook nog. Ik ben vandaag 33 geworden, mijn dreumes wordt binnenkort twee en mijn oudste vijf.
Zelfs de koeien dansen. Op veel plekken mochten ze afgelopen weekend naar buiten. Ook bij ‘onze’ kaasboerdeij De Vierhuizen (check die koe precies in het midden van de foto haha). Ik nam mijn kleuter mee om getuige te zijn van deze vrolijkheid. De blijdschap was van korte duur: met een minuut waren de dames klaar, maar het was toch erg leuk.
Bovendien hadden we ook kaas nodig. We namen ook heerlijke daslookkaas mee.
In mijn tuin heb ik één plantje daslook, dat zich helaas weigert te vermeerderen. Dat wordt dus één schaaltje daslookboter en dan is de pret weer voorbij. De Reine Claude die naast het lullige daslookje staat, bloeit overigens wel weelderig.

dansendekoeien

pruiminbloei

En vandaag moet ik maar eens een lekker taartje gaan eten, nietwaar?

2 reacties

  1. Nogmaals gefeliciteerd! Benieuwd welk taartje het is geworden?!

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*