Cherimoya

De cherimoya ging in gesprek met de cactusvijg. “Weet je wat joh, je moet heel veel oneetbare pitten onder je velletje stoppen, dan laten ze je wel hangen.” En zo geschiedde. Wie nog wat te eten wil hebben van deze groengeschubde vrucht, moet elke lok met pit in de mond doen en de zwarte, harde pitten weer uitspugen.

De bio groenteboer zei dat ie zou smaken als een peer met vanilletonen en volgens de schrijver van deze site smaakt de cherimoya wat naar aardbei. In beide kan ik me wel vinden. Maar jemig, wat een oneetbaar geval. Ze zijn niet aan mij besteed. Ik houd al niet eens van pitten in druiven!

2 reacties

  1. Deze zijn goed te gebruiken voor een creme of dessert maar idd een ramp en moeiljk te verkrijgen

  2. Ziet er heel apart uit! Ga binnenkort ook eens op zoek naar deze gekke vrucht.. :-)

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by sweet Captcha