Citroencakejes bij witte thee en een pizzabrood


Zaterdag: onverwacht bezoek, dus de geplande broodpizzaatjes (met buffelmozzarella, gegrilde courgette, verse artisjok en olie met gevijzelde rode pepertjes) uitgebreid met nog een pasta vooraf dat deed denken aan een mengeling van primavera/aglio e olio.

Zondag: een theebezoekje van Tertia en H. Citroencakejes bij de witte thee.

En onze snuit laat zien dat ook zij het ervan heeft genomen. Zondagochtend troffen we haar aan in het ledikant van de aankomende beeb, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Maar het zag er eigenlijk wel enorm lief uit. Op de schommelstoel ernaast mag ze wel liggen.
En de beeb zelf? Die was zo enorm aan het bewegen, dat ik er moe van was aan het eind van het weekend.

4 reacties

  1. jummie, lekker dat pizzabroodje, mag je voor mij ook best maken hoor :)

  2. En wat maak jij dan voor mij? :D

  3. Ik weet niet wat dat is, maar bij die cakejesfoto’s van jou krijg ik onweerstaanbare trek…

  4. Witte thee gecombineerd met de frisse smaak van citroencakejes vind ik echt een geweldige combinatie. Ga ik zeker eens uitproberen.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*