De open keuken die nog even dicht is

We zitten middenin het kluswerk van de verhuizing. Mijn taak is voor T. te zorgen. In ons nieuwe huis wordt hard gewerkt door P. en kompanen.
Het fornuis is inmiddels gearriveerd. Het is geen Boretti geworden, want degene die we op het oog hadden bleek vervelend afgewerkt en moeilijk schoon te houden. Het is een antractietkleurige SMEG geworden.

Maar de open keuken die onderdeel is van het huis, is momenteel nog even ‘gesloten’. Op mijn logeeradresje staat wel een lekkere zelfgemaakte appeltaart te wachten.

3 reacties

  1. Hè tof, die smeg hebben we ook nog overwogen. Hij heeft het niet gehaald omdat ik ervan overtuigd was dat ik plaatsgebrek zou hebben als ik 4 grote potten/pannen en een wok erop zou hebben staan. Alsof dat ‘any time soon’ zou gebeuren natuurlijk

  2. Ik ben jaloers, mam. Ik wil ook een SMEG (met ouderwets gas, want die hebben ze nog) maar 90 cm is te breed voor wat de woningbouwvereniging een keuken durft te noemen. Boretti is trouwens mooi, maar een beetje overschat volgens mij en veel te duur.

  3. Ik heb wel voor de Boretti gekozen, antraciet en 90 cm breed. Wel met fry-top, want als echte amateurkok natuurlijk gekozen voor een stoomoven, dus de 4 pitten zijn genoeg. De stoomoven is een echte aanrader!
    Schoonmaken is geen probleem van de Boretti. Het is wel een stoer apparaat en is beslist een eyecatcher in de keuken. Wil geen andere meer.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*