Een middernachtelijk ijsje in Rome en een nieuwe kookboekcover

Om half twaalf ’s avonds in de winter een ijsje eten in Rome. Mijn zwager kan dat. En samen met hem meer mensen, want hij stond in de rij! Ik herhaal: winter, 7 graden, tegen middernacht. Die salon was tot 1.00 open.
Hij was er voor werk, maar zag toch nog tijd, enkele uren voor zijn terugvlucht, voor mij van die waanzinnig mooie gekleurde, handgemaakte en beschilderde borden te halen (ik had er al vier) bij het kleine winkeltje Stilvetro aan de Via Frattina. Hij appte me foto’s van de kleuren en ik riep zeegroen, paars, lichtroze en rood! Mooi hè?

borden2_stilvetro

Over kleur gesproken: ons kookboek ligt bijna in de winkels! Nog héél eventjes wachten en dan is ie er (rond 17 maart). Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat voelen, zo’n boek vol met foto’s van mij en geweldige recepten van ons allemaal. We hebben op het laatst besloten om de cover om te gooien, om het nog nét even wat spannender te maken allemaal.

Je kunt trouwens alvast een boek reserveren, dan valt ie meteen bij je op de mat, zodra hij te koop is.

Vegatopia_cover 0302.indd

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*