Eet meer! Weg van de Supermarkt

Het is een mooie vrijdag in de Rotterdamse hippe Fenix Food Factory, een hal waar kleine ondernemers hun krachten bundelen en allerlei lekkers te koop aanbieden.
Gerrit-Jan Groothedde presenteert hier met zijn uitgever zijn boek Weg van de Supermarkt. Terwijl ik luister naar amusante een-tweetjes tussen de schrijver zelf en Onno Kleyn, die het eerste exemplaar in ontvangst neemt, tikt Karine Hoenderdos op mijn schouder. Ze schuift me, op mijn verzoek, haar eigen boek ‘Eet Meer!’ toe en zet een krabbel binnenin.

wegvandesupermarkt copy

Twee nieuwe boeken, die beide over puur eten gaan. ‘Weg van de Supermarkt‘ gaat over de ontdekkingsreis van Gerrit-Jan door het Nederlandse eetlandschap, waarin supermarkten domineren en helaas steeds minder consumenten weten hoe echt lekker eten smaakt. Een serieus onderwerp? Jazeker, maar Gerrit-Jan weet het geheel op humoristische wijze te verwoorden en het boek is dan ook erg leuk om te lezen. Ik ben trouwens een van de geïnterviewde foodies die in het boek voorbij komen.
In het 100% goeroevrije niet-dieetboek ‘Eet meer!‘ neemt Karine Hoenderdos ons mee in de wereld van het PuurGezonde eten. Wil je bewuster en gezonder eten zonder geboden? Eet dan meer! Karine vertelt je hoe je dat doet.

Een bezoekje aan de Fenix Food Factory is trouwens erg de moeite waard. Je kunt een plankje ‘huren’ en daarmee ga je alle winkeltjes af die wat lekkers op je plankje leggen. En ze hebben er ook heerlijke biertjes.

wegvandesupermarkt_boekpresentatie

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*