Groentekunst: romanesco

romanesco_heelgekookt

Telkens weer roep ik dat het zonde is om zo’n mooie romanesco in stukken te snijden. Op een dag voegde ik de daad maar eens bij het woord en kookte deze psychedelische bloemkoolneef in zijn geheel. Daarna zette ik ‘m gezellig in een volle schaal met risotto. Kleuter vond het geweldig om de torentjes eraf te breken en ze op te eten. Toen hij na twee stukjes besloot het toch niet zo lekker te vinden, brak hij ze gewoon voor dreumesbroertje af.

3 reacties

  1. Wij hebben hem vandeweek ook in z’n geheel klaargemaakt; gewoonweg omdat het zonde is hem in stukjes te snijden. Wij hebben er kaasspätzle bij gegeten met uitjes, mmm.

  2. Ik doe hetzelfde noem het drakenbloemkool. En dan eten ze het wel…..

  3. Daar heb ik dus niks aan hè… ;) zit er geen recept bij!

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*