Het boek, het feest en 2x winnen!

Jeetje. Jeetje!
Wat was dát een waanzinnig leuk lanceringsfeest van het Vegatopia kookboek eind vorige week. Zoveel leuke, lieve mensen. Vrienden, familie, Vegatopialezers en ook de leukste bevriende culischrijvende collega’s die er bestaan waren er. Op de Facebookpagina van Vegatopia zie je veel foto’s. En hier staat een geweldig filmpje gemaakt door Juliette van Eijsden.
De eerste reacties op het boek zijn veelbelovend. We krijgen zoveel complimenten dat ik in haast in een permanente staat van euforie verkeer.

2015-03-20_vegatopia_lancering_0026

Het boek is er dus. In de winkel. Online. Rennen!

Of wacht, misschien wil je ook nog kans maken om er eentje te winnen. Van Vouchercloud mag ik twee boeken weggeven die verzonden worden door Bol.com.
(psst, en op Vegatopia maak je ook nog twee dagen kans op een boek! Je kunt aan beide acties meedoen)

Wat moet je doen?

Laat hieronder een reactie achter. Vertel me eens voor wie je gaat koken uit het kookboek. Ik zou het leuk vinden als je ook de facebookpagina van Rozemarijn koken & foto leuk-vindt (als je FB hebt althans) en het artikel deelt via social media. [De winnaars zijn inmiddels bekendgemaakt via Facebook. Uit een shortlist van de 8 leukste reacties, koos ik mijn favoriete reactie: Joseph. De andere 7 vond ik even leuk, dus liet ik mijn kind een nummertje trekken. Dit werd Kirsten]

20 reacties

 1. Marianne v.d. Maarel

  Zo leuk, de recepten die langs komen lijken me heerlijk en ik kan niet wachten om er uit te koken. Ik zou behalve natuurlijk gewoon thuis voor en met manlief, er uit koken voor mijn dochter die studeert in Maastricht, omdat zij zo ontzettend veel interesse in gezonde voeding heeft en dolgraag kookt, haar afstudeerproject gaat zelfs over voeding, verleidingen, hypes etc. Het leuke is dat zij dan de recepten meeneemt en ze leert aan de jongere studenten in haar studentenhuis, die zorgwekkend weinig kennis van eten en vooral groente hebben. Sommige komen niet verder dan kant en klare sla uit een zakje, en een meisje had nog nooit prei, courgette, spruitjes, venkel, bleekselderij, spitskool en aubergine gegeten!! Dat is toch super jammer!
  Ga zo door met je leuke stukjes en recepten, ik lees ze met veel plezier!

  Groetjes Marianne

 2. Ik zou voor mijn lieve man koken! Hem eens verassen met een nieuw recept (in plaats van wat ik “standaard” kook ;-)) En straks voor onze kleine meid!

 3. Wat leuk dat je nog heerlijk kan genieten van alle reacties op de boek release!!
  Mocht ik het boek winnen zou ik het gebruiken om, hoe kan het ook anders, wat gevarieerder te koken als 1 van mijn vega vriendinnen langskomt.
  Het is nu altijd of een salade of een salade en heel soms een salade… ;-)
  Liefs
  ps ik volg jullie je op FB ( Birdy Bird)

 4. Wat een prachtig boek, ik zou het boek graag geven aan mijn net op zichzelf wonende dochter die graag gevarieerd en gezond wil koken en ook nog eens Vega heet van haar achternaam. En wat een mooie fotografie :)

 5. Ik zou wel een keer vegetarisch voor mijn vader willen koken. Geen vlees = niet gegeten zoals hij het zegt. Ik ben benieuwd of ik hem kan overtuigen dat niet waar is.

 6. Alleen al de cover ziet er prachtig uit! Ook de indeling in dagen spreekt me erg aan. Ik zou gaan koken voor de man van mijn vorig jaar overleden vriendin. Zij kookte altijd samen met onze jongste dochter de heerlijkste vega gerechten voor ons, nu zou ik dat voor hem willen doen uit jullie super mooie kookboek!

 7. Ik zou vegetarische gerechten willen maken voor de kinderen.
  Daarnaast zou ik natuurlijk langer gezond blijven als we zelf vaker uit het boek zouden eten. Een echte win- win situatie dus.

 8. Angelique Baars - Scheutjens

  Altijd ben ik op zoek naar inspiratie om voldoende variatie in mijn vegetarische voedingspatroon te houden. Het zou dus ook fantastisch zijn om dit geweldige kookboek te winnen en weer nieuwe gerechten op tafel te kunnen zetten.

 9. Ik wil mijn man graag laten zien dat je prima eens een dag zonder vlees kan.

 10. Ik ben momenteel in nepal en heb hier veel andere vegetariers ontmoet, maar als ze beginnen over recepten en bepaalde combinaties of ingredienten, val ik snel stil. Ik heb nog veel te leren en dit zou fantastisch zijn!

 11. Ik heb een paar recepten mogen proefkoken voor het kookboek en ben erg benieuwd of en hoe deze recepten in het boek zijn gekomen. Voor wie ik ga koken? Voor man en zoon die de noodlesalade zo lekker vonden. En voor het kleinste meisje dat op z’n rapley ook meesmult.

 12. Het boek lijkt me inspirerend met nieuwe ideeën.
  Mijn moeder snapt nooit waarom ik van vegetarisch eten hou. Voor haar zou ik gaan koken, om daarna zelf mee te genieten!

 13. Hele leuke actie!!! Ik ben nu 10 jaar vega en zou graag eens wat vernieuwende lekkere recepten willen. Dan kan ik weer lekker kokkerellen! Ik zou zo’n lekkere vega maaltijd voor mijn vriend koken. Hij is geen vega, maar dan mist hij het vlees geen eens hihi! Ik ga duimen!!!

 14. Josine Martens

  Binnen een maand verhuis ik, en ik wil graag voor de verhuizers in mijn nieuwe keuken koken om hen te bedanken, want wat is een mens zonder lieve, helpende vrienden en vriendinnen?

 15. Ik zou het boek gebruiken als inspiratie voor één van mijn kookworkshops. Een vega-kookworkshops zal vast goed aanslaan en jullie boek lijkt mij een mooi voorbeeld van hoe lekker, gevarieerd en gezond vegetarisch eten kan zijn !

 16. Ik ga koken voor… mijn oma! Ze was zo gewend aan vlees eten omdat je nou eenmaal altijd aardappels, vlees en groente hoorde te eten dat ze helemaal opgelucht was toen mijn moeder en ik vegetariër werden. Dat kan dus ook!

  Nu is ze alleen en nodigt de familieleden allemaal om de beurt uit om hete bliksem te komen eten. Dat doen we allemaal natuurlijk, maar nu dus maar eens de rollen omdraaien.

 17. Ik ga koken voor mijn vriend, waar ik sinds een kleine maand eindelijk mee samenwoon.
  Sindsdien is mijn vriend niet tot nauwelijks meer zelf in de keuken te vinden, omdat ik koken zo leuk vind.
  Het zou leuk zijn samen door het vegatopia-kookboek te bladeren, een recept uit te zoeken en dat samen in het weekend te gaan maken. :)

 18. Sandy van der Kolk

  Als eerste ga ik een Vegan recept uit het boek proberen, aangezien ik mee doe aan de Vegan challenge in de maand April en daar voor kan ik alle inspiratie gebruiken die ik kan vinden. Na April wil ik dolgraag alle andere recepten klaar maken en er van genieten met mijn gezinnetje!

 19. Ik zie hier een goeie reden om vaker dan 1 x in de week vegetaries te gaan koken voor mn gezin

 20. Mijn creativiteit verloren!! Gevulde champignons, Gebakken kaasbolletjes & Tofu in paprikasaus. Ooit gewaardeerd door mijn gezin. Nu lauw ontvangen met teleurgestelde gemompel van “alweeeeer, papaaa??”. Na 15 jaar vegetariër zijn, zit ik als kok muurvast… Verdwalen in een oerwoud van kant-en-klare vega happen, zonder uitweg, zie ik absoluut niet zitten. Ik heb hulp nodig & snel ook. Daarom doe ik graag mee met deze actie, in de hoop mijn vrouw en twee dochters te verrassen met iets nieuws en overheerlijks.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*