Het keukenfotoverzoek

Nou Sid en andere geinteresseerden; hierbij wat foto’s van ons nieuwe huis. Het is nog niet af, er hangt nog niks aan de muren, maar dit is wel zo’n beetje het idee.

Mocht je nu denken ‘goeie hemel, is dat nu een gele vloer?’. Ja, dat is het inderdaad. Epoxyverf, soms moet je eens wat gewaagds doen. En achter de bank staat het grootste gedeelte van mijn kookboeken, op bankjes, als alternatief voor een boekenkast.
En speciaal voor mijn lieve vriendin L. die in Myanmar zit nog een recente foto van T.

7 reacties

 1. Amai, mooie vloer (gedurfde keuze) en deftig kookmateriaal. Ziet er heel netjes uit.

 2. Wauw! Indrukwekkend! Proficiat hoor! Ik kom graag zsm kijken!

  liefs Marlou

 3. He meis,
  leuk om wat foto’s te zien!!! Leuke gele vloer! Heb je ook nog een overzichtsfoto van de woonkamer? En wat is T. al groot!! Hij is echt al een heel ventje. En een mooi ventje!
  Wij hebben inmiddels een laptop aangeschaft. Toch wel zo fijn met overal Wifi en ook voor de foto’s. Zo zit ik nu in mijn bungalowtje op een Thai eilandje (Koh Chang) jouw blog even door te nemen. Bizar! Maar ook heel relaxed. Geniet je nog een beetje van de witte wereld. Het ziet er allemaal wel heel mooi uit. Is wel wat heel anders met hier. Hier is het strand, zee en blauwe luchten, 30 graden. Tsja, het kerstgevoel ontbreekt een beetje dit jaar, maar ik klaag niet hoor ;) Oja, wat ga je eten met kerst??

  x Laura

 4. O wauw! Een gele vloer, ik vind het echt geweldig.
  Maar vertel, Epoxyverf, waarop smeer je dat dan?

 5. Ooh. Nee, op beton! Eerst maak je het oppervlak glad, dan bewerk je het voor met een laagje van het een of ander, daarna kan de epoxyverf erop. Nabehandeling eventueel met een matterende laag.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*