Het seizoen van de mini-taartjes

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat wij een kleine tuin hebben. Als wij 5 aardbeien tegelijk kunnen oogsten, dan noemen we dat een oogstfeest, zo royaal is het.

Helaas heb ik dus nooit een bak vol rood fruit uit eigen tuin om zo op te eten of om jam van te maken. Ik moet het doen met steeds maar een paar frambozen of aardbeien. Bramen komen daar straks nog bij.

De oplossing is simpel: mini-taartjes. Vorig jaar maakte ik die veelal van digestives of harde wafels. Dit jaar voeg ik er aan toe: zachte wafels. Onderstaande zijn met zure room en chocolate chips (te vervangen door geschaafde pure chocolade).

Zie ook mijn kersen-minigebakje (al hebben wij geen kersenboom) en framboos-aardbei minigebakje.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*