Het snikkende falafelmakertje

Van de week toen ik een beetje door mijn woonkamer aan het struinen was, hoorde ik gesnik vanuit het tweede laatje van rechts. Ik liep op de buffetkast af en legde mijn oor te luister tegen het laatje. Ik probeerde een voorstelling te maken van hetgeen zo zachtjes aan het snikken was. Wellicht een thee-ei dat vergeten was? Of het olijfhouten lepeltje dat weer eens een likje mosterd wilde zien? Voorzichtig schoof ik de lade open en daar trof ik het falafelballenmakertje aan. Zo verdrietig, al zeker een half jaar niet gebruikt!

P. had na het aanhoren van mijn verhaal – het falafelmakertje wierp hem onderwijl vanuit mijn handen nog een strijdlustige blik toe – geen tweede hint nodig.

2 reacties

  1. Hehe leuk dit soort verhaaltjes en je hebt lekkere recepten staan, ik ga die linzensoep proberen van het weekend. lijkt me lekker.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*