Kaneelpoffertjes met honing en roomboter

Dat het rustig is op het blogje, wil niet zeggen dat het rustig is in huize RozeMarijn. Integendeel. Kleine T. vertoont met de dag nieuwe foefjes (laatst lachte hij een echte mensenlach, terwijl ene G.W. zijn betoog over de datenewatiknieteensdurftenoemen uiteen zette tijdens de Algemene Beschouwingen). Ondertussen liep ik alweer een maand of twee met een vervelende buikpijn rond, waardoor ik liever niet at dan wel. Laat ik licht optimistisch zijn door te concluderen dat het er op lijkt dat de medicatie die ik heb gehad aan lijkt te slaan.

Ik kreeg vanochtend zelfs trek in kaneelpoffertjes. Zelf uitvoeren was ik nog wat sloom voor, dus keek ik P. lief en enthousiast aan. Al met al was het misschien een beetje too much voor me, maar wel smakelijk.

Kaneelpoffertjes met honing en roomboter

Maak poffertjes volgens je eigen recept, schep per persoon een volle theelepel kaneel door het beslag en serveer met een royale klont roomboter en een eetlepel honing per portie.

3 reacties

 1. Mmm, leuk idee!
  Ik denk aan vakantie-uitjes bij poffertjes.

  En bij kaneel aan die gekke viervoeter van ons. Alsof hij toevallig even met zijn neus bij je kwam snuffelen, omdat het zo lekker rook en hij geheel pardoes
  zomaar onder de kaneelbus stond.

  Maarre beterschap hoor! Hoop dat je gauw weer veel lekkere trek hebt! ( Meteen een stukje eigen belang, hoe meer leuke receptenideeën, hoe beter!)

  Marlou

 2. He who should not be named hihi

 3. Oej die poffers klinken goed .. Lekker na een herfstwandeling met warme Chocolademelk

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*