Koffie bij Trix en corzetti

Voor iemand die normaal gesproken zweert bij een cappuccino, was ik toch wel erg blij met mijn zwarte bak. Hij smaakte niet alleen prima, maar was ook erg nodig. De nacht ervoor had ik namelijk niet veel geslapen. Ik had de nacht doorgebracht met Trix. En voor wie denkt dat ik het over de prinses heb en vindt dat het niet vreemder kan: ik bedoel het in Naturalis opgezette skelet van een T.rex.
Ik was niet de enige trouwens. Met mij waren er nog bijna 60 andere mensen die rondom Trix lagen. Kinderen vooral. Vandaar ook het genoemde slaaptekort.

Het was de avond van mijn verjaardag en ik ben zelfs nog toegezongen. Eerder die dag had ik trouwens onderstaande tool gekregen. Nieuwsgierig wat het is? Je leest het hier!

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*