Koude wraps inspiratie

saladewrap

Ik ben echt dol op koude wraps. Met name in de zomer. Maar hee, de zon schijnt al best vaak en de lente in zicht, dus is het tijd voor wat inspiratie.

In de eerste plaats moet je de wraps even kort in de koekenpan leggen. Niet te lang, anders rollen ze niet goed op. Zo’n wrap kun je vullen met zo ongeveer alles dat je lekker vindt. Ik geef voorbeelden van wat ik graag tussen mijn wrap rol.

Terwijl je de wraps bakt, snij je de boel. Klaar binnen een half uur.

Zonfeest

  • laagje boursin
  • avocado
  • komkommer
  • paprika
  • blokjes feta
  • pecannoten
  • stukjes gebakken quorn
  • dressing van mayo-yoghurt-mosterd-zwarte peper

Italiaans

  • tomaatjes, gehalveerd (kun je ook zachter maken door even snel in de hete koekenpan om te bakken)
  • handje rauwe spinazie
  • geroosterde paprika uit pot
  • pijnboompitten
  • buffelmozzarella
  • dressing: pesto

Mexicaans

  • laagje roomkaas
  • cannelliniboontjes
  • maiskorrels
  • paprika
  • paar tomaatjes
  • fijngesneden bosui
  • dressing: zure room met een lepeltje Mexicaanse kruiden erdoor (uit potje of zelf: snufje komijn, kaneel, cayennepeper, oregano)

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*