la primera fresa

Ik ben enorm blij met onze regionale bioboer. Niet alleen haal ik elke week een tas op met groenten erin, ook heb ik er een abonnement lopen voor eieren en persinaasappels. Daarnaast hebben we elke week de mogelijkheid om online allerlei extra’s te bestellen. Dit doen we bijvoorbeeld met de Wilde Weide kaas, een regionale kaas die op een van de eilanden in de Kaag wordt gemaakt.

Deze week hadden ze in verband met de paasdagen veel leuke aanbiedingen en werd ik hebberig. Zo zit ik nu met drie kilo perssinaasappels, rode druiven uit Italië en had ik een lief bakje aardbeien uit Spanje. Niet de befaamde lambada’s, waar de mede-kookbloggers maar niet over kunnen ophouden, maar de Candonga, die volgens Gerrit-Jan van Eetschrijven niet briljant is. En inderdaad, niet bijzonder zoet, maar prima te doen voor een vroeg fris aardbeitje.

Vandaag ben ik begonnen met ruimte te maken in de woonkamer op de plek waar onze royale eettafel moet komen, die nu nog een hele eigen kamer heeft (maar plaats moet maken voor dat enorm schattige ding wat uit mij gaat komen binnenkort). Laat ik de nadruk leggen op begonnen, want echt heel goed ben ik niet in grotere opruimactiviteiten. Ik ben halverwege de middag zelfs even ontwijkend onder de dekens gesprongen. Net op dat moment kwam er een meneertje van de pakketdienst aan de deur met een te recenseren kookboek.

Werd het morgen niet fantastisch zonnig? Aardbeiweer!

3 reacties

  1. Ik vind je aardbeifoto om op te eten!
    Succes met opruimen en schuiven,

    Liefs Marlou

  2. Wat een mooie foto! Ik had ‘m al gezien op je hyvespagina maar ik wist niet dat ie made by you was :)

Laat een reactie aan marijki achter Annuleer reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*