Romige pasta met radicchio en kleurige tomaatjes

Als ik alleen eet, maakl ik graag slobberpasta. Met tomaatjes, nu het nog kan. T. heeft ook wat met tomaatjes; zijn eco-rompertje is van Tomat Kids, gewonnen via Musjes.
Meneer is inmiddels al de acht kilo gepasseerd. En ik? Ik moet erg mijn best doen om het bij te houden qua calorieën. ;)


Romige pasta met radicchio en kleurige tomaatjes
1 pers. in 20 min. klaar

penne (ik had 50 g, ben je een grote eter, neem dan 100 g)
100 g radicchio, in reepjes gesneden
1 teen knoflook, geperst
1/2 potje crème fraîche
250 g kleine tomaatjes (in verschillende kleuren), in kwarten
zout en versgemalen zwarte peper
een stukje parmigiano reggiano

Breng water aan de kook (met zout) voor de penne. Als de pasta in het water gaat, maak je de saus.
Bak de radicchio met wat grof zout en peper in olijfolie, tot het wat geslonken is. Voeg de knoflook en de tomaatjes toe. Schud een minuutje om en voeg de room toe. Schep de penne door de saus en rasp er op het bord de parmigiano op.

5 reacties

  1. Ah, precies de goede maat! Wat een knapperd is hij zeg! En die slobber-pasta klinkt nog best lekker ook :)

  2. Ik heb alles gemist, een tijdje niets op de blog gezet.
    Wat een mooi baby hier op de foto! geniet ervan, want de tijd gaat zo snel en voor jij het weet zijn ze al bijna 4 jaar:)

    groetjes,
    Emel

  3. Wat een grote meneer al!

  4. Wat een prachtjochie is ie toch…echt meissie. Goed gedaan!

  5. Jeuh, wat een bonk van een kerel al! Hij ziet er heerlijk gezond uit! Lekker van genieten, je hoort idd vaak dat de “baby-tijd” zo voorbij is….

Laat een reactie aan Laura achter Annuleer reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*