Limited editions Tony Chocolonely 2014

tonychocolonely_2014

Whoep, daar kwamen ze door de brievenbus: de nieuwe Tony Chocolonely smaken van 2014. Ze vielen zo mijn mond in, want ik lag al de hele dag met open mond op de deurmat. Heel onhandig, want die gedreadlockte postbode kwam pas tegen vijven.

Melk-drop, melk-banaan-walnoot en puur-rozemarijn-sinaasappel.
Nu denken jullie natuurlijk dat ik die laatste het leukst vind (what’s in a name?). Die reep is zeker erg lekker, maar die met drop vind ik het meest bijzonder. Als je van zeer zoet en bananensmaak houdt, moet je vooral die met banaan en walnoot proeven, maar die komt bij mij op de laatste plaats.

Ik denk dat jullie zelf maar even naar de repen op zoek moeten gaan. Na het proeven kun je op jouw favoriet stemmen op de Facebookpagina van Tony Chocolonely.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*