Macarons en bonbons van De Patissier van Oegstgeest

Behalve dikke plakken gebakken ei en kliekjes uit de vriezer, is er toch weinig dat ik ineens niet lust nu ik weer zwanger ben. De eerste ietwat misselijke maanden zijn voorbij en ik kan weer normaal doen. Echt aankomen doe ik niet, terwijl ik wel zo nu en dan toegeef aan snaaidrift.
Zo had ik al dagen zin in bonbons en kwam ik toevallig in de buurt van De Patissier van Oegstgeest: een rete-chique, steriel zaakje met prachtige gebakjes. Macarons zijn de specialiteit van het huis, maar ze verkopen ook bonbons en kaasjes. De kaasjes waren allemaal rauwmelks, wat natuurlijk heel fijn is, maar jammer voor mij. Macarons en bonbons nam ik wel mee en die smaakten echt heerlijk. Ik ben geen macaron-expert, maar naar mijn idee waren ze erg goed: er zat echt veel smaak aan en ze waren lekker sticky.

één reactie

  1. Vind de macarons van De Patissier ook heel lekker. En de citroentaartjes: geweldig (wel met meringue, maar mocht je over ’n paar maanden nog eens teruggaan voor wat kaasjes en ’n nieuwe dosis macarons…)! Binnenkort maar weer eens op de fiets naar Oegstgeest; wel gevaarlijk zo’n winkel om de hoek ;-)

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*