McBloemkool: zes jaar later

macbloemkoolWeten jullie nog? McBloemkool, 2010. Da’s zes jaar geleden inderdaad. In die vijf jaar heb ik geloof ik niet eens overwogen toch maar eens naar de McDrive te gaan (in 2010 gingen we dus ook niet, fictie hè), maar onlangs was het ineens zover. Spontaan. Nouja, na een uur twijfelen. Maar in mijn geval telt dat nog steeds als spontaan.
Ik ben trouwens 34 en mijn oudste 6, dus als iemand mij over deze zeldzame afwijking wil interviewen, snap ik dat.

Het ging niet helemaal van een leien dakje, maar hee, we stonden onze bestelling in elk geval niet aan zo’n toeterprullenbak door te geven. Ik was best blij dat meneer reed, want ik ren nog liever een rondje naakt over het parkeerterrein dan dat ik in zo’n paal moet praten, maar stuurde hem wel eerst de verkeerde laan in. Na een extra rondje parkeerterrein kwamen we dan eindelijk bij de juiste paal en toen werd het alsnog even lullig omdat meneer dacht dat hij met een touchscreen te maken had. Na drie keer: hallo, euhhh en wat rammen op het scherm hoorden we een stem. De rest ging prima. En de groenteburger smaakte ook best. Voor een keer. Goed, over 34 jaar nog eens.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*