Moestuintjes en mezze

Bij het verlaten van het natuurgebied, reden drie pubers mij tegemoet. Zulke die je ervan verdenkt met een nep-Marokkaans accent te praten, maar ondertussen heel blank zijn. In plaats van de gebruikelijke zak chips en energiedrankjes, had de middelste een stokbrood bij zich gestoken. Schattig.

Ik was uit wandelen met T. We waren naar een natuurgebied in de regio getrokken. We hadden ’t hekje getrotseerd waarachter de moestuintjes lagen. Het was genieten! Ik zag kruisbessen, bietenloof, aalbesjes en heel veel kroppen en soorten sla. Ook de verschillende kleuren bloemen waren prachtig.

Met een aanvulling van de winkel en van wat ik thuis had liggen, maakte ik een aantal koude hapjes voor het avondmaal: spinazieflapjes met amandelen, tzaziki, rode ui met schapenfeta en taggia olijfjes, salade van groene paprika, gebakken courgette, tomaten en oregano. Erbij een notenciabatta.

één reactie

  1. Nou, als je er weer helemaal zin in hebt energie en tijd in lekkere dingen te steken, dan lijk je je ritme alweer een beetje gevonden te hebben :)

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*