Nieuw eetfilm: The Hundred-foot Journey & winactie

Ik ben dol op kijkhuisfilms. Van die lekkere trage of juist hele vreemde films waar je tijdens het kijken helemaal ingezogen wordt (ja dat heb ik juist ook met trage films, heerlijk) en nadien nog over na kunt denken.
Begin oktober komt er weer zo eentje aan: The Hundred-foot Journey. Als ik naar de trailer kijk, vind ik ‘m erg kijkhuizerig, maar hij komt in elk geval ook in grotere bioscopen te draaien. Ik wil trouwens steeds The Hundred-food Journey schrijven. Gek hè?

Zin in? Dat is fijn, want ik geef 2x twee kaarten weg. Als je deze wilt winnen, kun je hieronder een reactie achterlaten en me volgen op Instagram, Twitter of Facebook. Doe je niks met social media, meld dat dan in je reactie.

Je kunt meedoen t/m 25 september.

11 reacties

 1. Dit lijkt mij zo’n waanzinnig toffe film. Mooi landschap en heerlijk eten op een geweldige manier in beeld gebracht.

 2. Het ziet er heel mooi en bijzonder uit, prachtige mensen, natuur en natuurlijk heerlijk eten, dit word een film om lekker bij weg te dromen en te kwijlen van het overheerlijke eten.

 3. Claudia Koenders

  Zou graag naar deze feel-good movie willen gaan kijken, voor zowel ster speelster Helen Mirren als ook voor het heerlijk geprepareerde voedsel

 4. Een film over eten! En wat eten, samen eten en koken met je doet: brengt mensen dichter bij elkaar, prachtig! Ik hou van kookfilms!

 5. Ik zag een voorstukje in de bioscoop laatst. Lijkt me een heerlijke film. Echt eentje om blij van te worden. Wat een briljante captcha trouwen!!!

 6. Wat een leuke win-actie, ik zou deze film graag samen met mijn beste vriendin willen kijken, we zijn allebei in oktober jarig en allebei fervente foodies dus dit zou super zijn :)

 7. Aah leuk dit zeg! Het lijkt mij een heeeeerlijke feel good film! Zowel het verhaal, als het eten ;). Perfect voor een toffe, fijne, gezellige en inspirerende film avond!

 8. Oh eetfilms… ik heb nu al zin om naar deze film toe te gaan. Heerlijk.

 9. Mmmm, je ruikt de geuren van het scherm af. Knap, zelfs al in de trailer. Die kaartjes wil ik wel winnen ;-)

 10. Ik doe mee. (En ik heb wel wat met social media.)

 11. Lijkt me zo’n lekkere film. Ik heb een voorstukje gezien met mijn dochter en we kunnen niet wachten om de film te zien. Lekkere trek gekregen dus.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*