Op de eerste dag van de zomer eet je…

Zuurkoolstamppot.

Om dat spoedig weer te vergeten, ben ik vandaag maar direct aan het kneden geslagen. Een kruidige focaccia, in de zon gerezen (op onderstaande foto nog bleekjes, want pre-oven).
Met T. in de vrolijk gekleurde draagdoek, liep ik nog even naar de supermarkt voor een avocado; te eten met enkel peper & zout. Verder komt er nog wat kruidenboter op tafel (de roomboter is hier niet aan te slepen sinds een week of zes, een soort verslaving!) en een kommetje olijfolie voor bij het brood en een gevulde soep met tomaten, linzen, bosui en doperwten.

De havaianas zijn tevoorschijn gehaald, de ijsblokvormen weer gevuld en wij zijn blij omdat eindelijk de zomer is begonnen!

2 reacties

  1. Ik zweer het, als mijn examens achter de rug zijn ga ik zo snel mogelijk ook genieten!
    zucht..

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*