Oude kookboeken & recepten

uitdeantilliaansekeukenkookboekvoorkerels2  hetbesteboekoverdegrieksekookkunst

Ik ben sinds mijn vader met een oud Italiaans kookboek aan kwam zetten, fan geworden van oude kookboeken opsnorren in kringloopwinkels. Op Vegatopia plaatste ik vorige week een serie van drie artikelen waarin ik oude kookboeken bespreek met recept.

Salatá therini (Griekse zomersalade)

Gevulde artisjokbodems (welke Kokende Kerel durft dit gekke recept te maken?)

Tert di coco (uit Curaçao)

(p.s. wie wordt de 200e fan van Rozemarijn koken & foto op facebook?)

één reactie

  1. Geniaal. Zo heb ik een tijdje geleden wat oude Engelse ‘huishoud’boeken van mijn moeder meegenomen. Wat ik ook wel bijzonder vind om te zien, is dat recepten door de tijd heen eigenlijk helemaal niet zo heel erg veel veranderen als ik had gedacht.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*