Pizzatip: lekkere kastanjechampignons

Heb je toevallig een bakje kastanjechampignons gescoord met 35% korting dat snel op moet? De halve dag niks kunnen doen omdat de oogarts per se je pupillen moest vergroten en je als een zombie met de gordijnen dicht (licht, au!) op de bank moest vertoeven en je daarom de betere helft van de dag wel zin hebt om wat te doen?

Niet? Dan nog kun je dat hele bakje champignons in ieder geval kwijt op een plaat pizza. Zie voor de bodem het recept elders op mijn blog. Smeer er een beetje passata op en beleg met mozzarella.

En zo krijg je lekkere pizzachampignons: zorg dat je de champignons dun snijdt (…met een eiersnijder gaat dat snel. Hee, een tip in een tip!). Schenk er royaal lekkere olijfolie over, pers een teen knoflook uit en bestrooi met een snufje zout en versgemalen zwarte peper. Hussel het door elkaar en verdeel over de pizza.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*