Poffertjes in het frietbakje

Mijn zus vond deze reuzehippe frietbakjes in een kookwinkel in de regio (melamine, 4 verschillende kleuren voor 5, 95 euro, Woerdman, Alphen aan den Rijn).
We eten weinig frietjes, maar sinds we een paar maanden geleden eindelijk een gietijzeren poffertjespan op de kop hebben getikt, wel regelmatig poffertjes. En dan elke keer het gesprekje dat ik er wel groente bij wil. Sla is meestal wel handig. En die salade moet ik dan wel zelf maken, want P. is al van de poffertjesservice.

Enfin, die poffertjes kun je dus leuk in het frietbakje stoppen (voor kindjes of Annemiekjes). Een klont roomboter erbij en ik zit stilletjes genietend op mijn poffertjes te knagen.

Nog leuker waren ze geweest met verse aardbeitjes erbij.

7 reacties

 1. correctie, slecht 5,95 voor die leuke bakjes, geleverd in 4 prachtige kleuren! :P

  Ik eet ook iets uit een bakje, namelijk qorn kant en klaar lasagna, niet echt culi maar wel vega :)

 2. Lap, coole bakjes en bij ons in België waarschijnlijk weer niet verkrijgbaar. Damn

 3. Als ik bij die winkel ben en ze hebben ze nog, moet ik ze meenemen en aan je zenden?
  Zoja, mail me dan even.

 4. Colinda, bij Woerdman in Alphen aan den Rijn. Maar het is dus hard plastic en niet van dat zachte waarvan die de frietbakjes in je zaak zijn.

 5. Hallo,

  Hele stomme vraag, maar ik leef in een samengesteld gezin met 4 kinderen onder de 7. We hebben een kleursysteem zodat elk kind een eigen kleur heeft. Dit helpt tegen ruzie’s, maar is ook handig. (tandenborstels, handdoeken, kapstokken) Nu hebben we de kleuren blauw, roze, oranje en groen. En we hadden deze bakjes dus in die kleuren. Helaas is het groene bakje van de jongste kapot gevallen.
  Is er iemand die dat bakje voor me zou willen kopen en opsturen?

  Groetjes Inge

 6. Sander de Waal

  Weet iemand waar je deze frietbakjes kunt krijgen. Ik heb al eens rondgezocht maar kan ze nergens vinden.

  Wie kan mij hier mee verder helpen? Alvast dank.

 7. In bovenstaande winkel hadden ze het destijds. Je kunt bellen en vragen of ze het nog steeds bellen. Mocht je uit de buurt wonen, kun je vragen of je de kosten en verzendkosten kan overmaken en of ze het willen opsturen. Wie weet doen ze dat wel.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*