Prosecco en magor onderaan de Pieterskerk

Het was lang geleden dat ik wiebelig over Leidse keitjes terug naar huis toe fietste. Maar gisteren was het wel zo en vandaag voel ik mij derhalve niet al te florisant.

Het Leidse Filmfestival hield een zomereditie van drie avonden op het Pieterskerkplein, wij gingen naar avond twee; il Pranzo di Ferragosto. Ik had de film al eerder gezien, maar hij was zo goed bevallen dat ik er met plezier nogmaals naar keek in gezelschap van mijn bourgondische moeder. We trokken een fles prosecco open en halverwege de film dook ik mijn tas in om onder de inmiddels donker geworden hemel en onder toezicht van de verlichte Pieterskerk crackertjes met zelfgemaakte magor te smeren.

4 reacties

  1. Ah, leuk!
    Ik had er ook heen gewild maar het is er na een drukke dag niet meer van gekomen.

  2. Vanavond draait er nog een goede film.

  3. En wat voor een magor ….hmmm.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*