Rome 2013

Ach Rome! Al drie keer eerder was ik er. De laatste keer zes jaar geleden. In de afgelopen tropenjaren keek ik vaak afgunstig naar vliegtuigen richting het zuiden en hing ik regelmatig verlangend achter de webcams te loeren naar de pleinen van die mooie stad.

Toen ik voor de zoveelste keer mezelf kwelde met het kijken naar gunstige tickets en vriendin Mariëlle opperde dat we gewoon samen moesten gaan, besloot ik: het is tijd, mijn kinderen kunnen best een paar dagen zonder me.

Dus vlogen we begin oktober in de vroege ochtend naar het Romeinse. We zagen de zon opkomen boven een zacht, pluizig wolkendek. De komende week neem ik jullie mee op mijn trip. Ik zal de komende zes dagen mijmeren over ontbijten en straatvoedsel in Rome, bomen over groenten, vertellen over uit eten gaan, kwijlen door geweldige buffelmozzarella en nog meer lekkers en moois laten zien. Fasten your seatbelts.

p.s. – omdat ik niet wilde zeulen met mijn spiegelreflexcamera, heb ik alles geschoten met een iPhone. Ja, dat was spannend en wel even wennen. De foto’s zijn naar mijn bescheiden mening dan ook iets minder mooi dan jullie van me gewend zijn.

Nog een p.s. – (culi-)inspiratie voor dit reisje haalde ik uit mijn eigen blogs van de vorige keer, Heerlijk Rome en Ciao Tutti Rome.

IMG_0238

iltevere_quattrofontane_rome_klein

Rome_groenten

IMG_0350

één reactie

  1. En ohhh wat was het heerlijk!

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*