Schuren & Salades

Bouwmarkten zijn niet mijn cup of tea. Ik word enorm wiebelig van die enorme TL-zee en raak al in paniek van dat enorme aanbod.
Vandaag liep ik zo’n enorme winkel in met een plastic tasje in mijn handen. Ik liep rechtstreeks naar de plek waar ik moest zijn, wierp een blik op het schap en viel haast achterover van de hoeveelheden schuurpapier waaruit je kunt kiezen.
Snel zocht ik een meneertje op, toverde de schuurmachine uit mijn tas en zei ‘ik moet iets hebben wat hierop past’. Hij pakte in één keer wat ik nodig had, demonstreerde nog even dat het echt paste en opgelucht rende ik richting kassa.

We gaan ons deze week registreren als partners. Daar hangen CAO-technisch gesproken wat leuke vrije dagen aan en dat geeft prima gelegenheid om wat te klussen voor de babykamer. Zo moet er het een en ander geschuurd worden en opnieuw geverfd.

Na de bouwmarkt haalde ik allerlei boodschappen voor de lunch die we geven voor onze ouders, na de registratieceremonie.
Mijn opa eet ook mee en mijn vader is ook al niet enorm exotisch van aard, dus ik maak het niet al te gecompliceerd:

Krieltjessalade met kwark, bieslook en misschien wat appelrasp
Lauwe couscous met gegrilde pittige groenten (meiraapjes, witte ui, aubergine), gefrituurde haloumi en gedroogde zure abrikozen
Komkommersalade met dille
Verse Turkse broden met hummusdip erbij

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*