"het leven is een pijp kaneel"

We hadden gisteravond vlak voordat de visite zou vertrekken nog een fles wijn moeten open maken. Dan had ik nu gewetenloos kunnen inschenken. Nu loop ik tegen de grens aan die zo ongeveer begint bij het pakken van de kurkentrekker.

Misschien komt het door Maarten van Roozendaal. Die heeft het tijdens zijn voorstellingen zo vaak over wijn, bier en kroegen, daar krijg je zin van. Ik had het eten overgeslagen; was druk bezig met wat foto’s, geen zin wat te maken en eigenlijk ook geen honger; een unicum.

Maarten, de man die het heeft over ‘weelde’, ‘heden ten dagen’ en zegt ‘ik vloekte de hoek om’. De man die mij met één van de mooiste stemmen die ik ken elke avond wel in slaap mag zingen. De man die ik graag nog ’s fotograferen zou..

Proost.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*