Tony Chocolonely Limited

Voor limited editions kun je mij wakker maken. Zo kocht ik vorig jaar zelfs chips met patatje Joppie smaak (toen het nog niet regulier was), terwijl ik zelfs nog nooit patat met Joppiesaus had gegeten. Limited betekent eindig, nu proeven, spoedig niet meer te koop!
In het geval van de drie nieuwe smaken van Tony’s Chocolonely is dat maar mooi jammer zeg. In het geval van Joppiechips niet.
Er is een reep wit met framboos en knettersuiker, een vrouwensmaak natuurlijk. Puur met paranoten en melk met caramel en een korreltje zout. Geweldig lekker. Al vind ik die knettersuiker in mijn chocolade wel een beetje lijp.
Oh en de repen moet je wel eerlijk delen. Dat is namelijk de boodschap: eerlijke verdeling in de cacaoketen. De repen zelf zijn door de ongelijke stukjes echter totaal niet eerlijk te delen. Maar dat geeft niet, ik neem wel het grootste stuk.

2 reacties

  1. Klinkt heel erg lekker!

    bij welke winkel kun je ze krijgen? :)

  2. Heel herkenbaar die patatje Joppie, hier precies hetzelfde. Nog geen ervaring met de Joppiesaus, maar de chips is een blijver! De nieuwe Tony’s moet ik nog gaan proeven, maar van wat ik er tot nu toe over lees zou het ook wel eens een blijvertje kunnen zijn : )

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*