Tweemaal eetgenieten aan zee

Wij hebben een week vakantie en dat is echt genieten. Niet eens om te ontkomen aan werk, want zo’n volle week heb ik niet, maar om even lekker met zijn drietjes, tweetjes of alleen leuke dingen te doen.

Zo was ik gisteren in Scheveningen, omdat ik daar weleens dans in de buitenlucht. Dat dansgebeuren vindt toevallig ook nog plaats in een strandtent waar ze afwijken van de standaardkaart en uitstapjes durven te maken naar gekke, hippe dingen. En zoals het altijd is met uitstapjes; daar betaal je voor. Maar voor een mooi terras aan zee en organic cola wil ik op zich ook wel eens 3,50 euro neerleggen. Als ik dan ook nog eens kan dansen is het dubbele pret.
Barefoot Bar & Beach Club, Scheveningen

Vandaag was ik met T. en mijn leuke vriendin Marlou in Noordwijk. Marlou heeft tegenwoordig twee mooie, eigenwijze honden en die rennen graag aan zee. Dat dient te gebeuren op een speciaal stuk strand waar ze los mogen. Daar is ook een hondvriendelijk terras, waar ze toevallig ook nog eens veel met biologische producten werken. Zo is de cappuccino met biologische melk en fairtrade koffie, de yoghurt is bio en ik zag zelfs ook wat stukken vlees biologisch. Appel- en perensappen komen van de Olmenhorst. Ik kon kiezen uit een omelet, broodjes met geitenkaas of mozzarella, maar koos voor de veggie wrap. De groenten waren lekker knapperig en kruidig, er was kaas over gesmolten en er lag geinige roze alfalfa naast. Voor nog geen zes euro een leuke prijs. Je moet wel tegen honden kunnen, want bij elk tafeltje liggen er wel een paar. De bediening is hier overigens heel vriendelijk.
Take2, Noordwijk

één reactie

  1. Waar is dat dan in Noordwijk? Vond het kleine eigenwijsje de honden ook leuk?

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*