Update Vegatopia kookboek en eetpret in de Vogezen

Ik ben culinair genoeg nog nooit eerder zó druk geweest, maar jullie lezen hier amper wat van me. Een paradox.
Op social media ben ik wel actiever trouwens.

63 gerechten! Zoveel hebben mijn collega’s en hulpkoks al gekookt en ik gestyled en gefotografeerd. Ik laat nog even in het midden hoeveel er nog bij komen, maar man, wat zijn we al ver.
En dan zijn er natuurlijk nog allerlei andere tussendoor foto’s, die ik onder andere schoot tijdens onze leuke workshop met eetbare bloemen en kruiden bij Green Delicious. Waar we ook eindelijk het kookboekcontract tekenden. Hier lees je een mooie update.

Tussendoor had ik ook nog wat eetpret in de Vogezen. Ik verbleef op een fijne plek en at er geweldig (en over La Hardalle lees je dan weer hier). Maar ook op andere plekken viel het een en ander te beleven. Kijk maar eens…

menukaartenlahardalle
Zomaar drie menu’s in vega chambre/table d’hôtes La Hardalle.

winkelgelukVogezen

Jahaa in de MEGAsupermarkt. En ook een bezoek aan de biowinkel waar ik notenpasta kocht en staarde naar paarse bloemkool.

bosbessentaartenVogezen

Bosbessentaart. Overal! Rechts komt van een tandenloos mannetje ergens op 1000 meter hoogte in een bocht van de weg. En links van een chique patissier in Colmar.

munttonic

Elf uur ’s ochtends in een dorpje pal naast de marktkramen. Iedereen van zestigplus aan de drank. Ik voelde mijn ontbijt nog zitten en nam maar een veel te groene, koude, munt’limo’ (gebubbeld met tonic i.p.v. bruiswater).

kringloopgelukVogezen

Even picknicken aan het meer. En daar bleek dan een rommelmarkt gaande! Jullie snappen wel dat ik gelukkig was.

3 reacties

  1. En welke bosbessentaart was nou het lekkerst??

  2. Een menthe! Maar dat hoort met bronwater, lekker!

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*