Vegatopia kerstmenu’s 2014 | jaren ’20 | Vietnamees | Zuid-Amerikaanse roadtrip | Frans

Mijn Vegatopiacollega’s hebben dit jaar weer geweldige menu’s gemaakt. Hieronder het persbericht dat we de wereld in stuurden.

vegatopia_joomla_background_1200px

Vegatopia.com, de grootste vegetarische website van Nederland, pakt in de maand december weer uit met uitgebreide, vegetarische feestdagenpagina’s, waarop onder andere vier nieuwe vegetarische kerstmenu’s te vinden zijn en een archief van meer dan 55 feestelijke, vegetarische kerstmenu’s.

“We pakken dit jaar uit met heel verschillende menu’s,” zegt Tertia Wiedenhof van Vegatopia.com.  “Er is een thematisch roaring twentiesmenu, dat uit heel feestelijke hapjes bestaat, een erg gevarieerd Vietnamees menu voor wie op zoek is naar iets avontuurlijks, we hebben een wat klassieker Frans kerstmenu en een reislustige redacteur heeft een bijzonder Zuid-Amerikaans menu samengesteld.”

Op de site, die in 2015 20 jaar bestaat, is ook een lijst te vinden met restaurants waar je tijdens de kerstdagen lekker vegetarisch kunt eten. Daarnaast zijn er pagina’s met leuke feestdagentips zoals tips voor vegetarisch gourmetten. Lezers kunnen bovendien met al hun vragen terecht op het Vegatopia forum.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*