Vegetarische kerst 2010

PERSBERICHT

Amsterdam, 1 december 2010

Vegatopia lanceert kerstmenu’s 2010

Vegatopia.com, de grootste website over vegetarisch eten en koken van Nederland en Vlaanderen, lanceert op maandag 6 december vier nieuwe kerstmenu’s voor iedereen die tijdens de feestdagen lekker wil eten zonder vlees en vis.

“In een tijd waarin steeds meer mensen een dagje geen vlees eten en ‘groen zijn’ niet meer per se met geitenwollen sokken te maken heeft, zijn de kerstmenu’s zeker niet alleen geschikt voor de fulltime vegetariër”, zegt Jannika van Wijk, redacteur van Vegatopia. “Wie een vegetarische gast aan tafel krijgt, of liever eens iets anders serveert dan rollade of kalkoen, raadpleegt deze menu’s.”

De vier menu’s zijn ondergebracht in thema’s. Zo is er ‘terug naar de bistro’, met klassieke recepten voor degelijke gerechten met een Franse inslag. Voor de wat minder fanatieke kok is er het ‘luie huisvrouwenmenu’. Wie meer van een uitdaging houdt, probeert het volledig veganistische ‘vegan eco upcycle menu’. En met het ‘feestelijk kerstmenu, ook voor mini’s’ eten kinderen ook een volwaardig kerstdiner.
Verder zijn er de hele feestmaand weggeefacties gepland, waarbij er voor bezoekers van de website verschillende pakketten met food-goodies en een stapel (kook-)boeken te winnen zijn. Daarnaast plaatsen we ook losse recepten voor Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. De kerstsite en het kerstarchief staan de hele maand december nog online.

Opmerking Annemieke: het kerstmenu, ook voor mini’s is door mij gemaakt.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*