Verlofdiner

Jawel, het is zo ver: 34 weken zwanger en mijn laatste kantoorbaanwerkdag zit er op. Ik sloot leuk af en stuiterde vanochtend nog op wat energie waarvan ik geen idee had waar het vandaan kwam. Ik slaap namelijk al weken vrij slecht in verband met een spokende peuter in de avond en nacht (oorpijn & peuterpuberteit).

Ik fantaseerde ’s ochtends nog over een heerlijk diner uit eigen keuken of lekker uit eten met de heren om de start van mijn verlof te vieren. Maar de kleine heer had nog koorts en mijn energievoorraad kelderde drastisch gedurende de middag. Een anti-climax dreigde en P. had het al over eten uit de vriezer, dus moest ik snel wat verzinnen. De traîteur! De Italiaanse welteverstaan.

De oogst: citroenravioli van kamutmeel met onze eigen olijfolie en parmigiano reggiano, een stukje focaccia en buffelmozzarella en een biologisch roodbacteriekaasje van de markt (Charmeux). Extra feestelijk was het halve glaasje wijn dat ik erbij dronk. Want wijn, wat was dat ook al weer?

5 reacties

  1. geniet ervan!

    Enne.. je eet wel veel citroen de laatste tijd… is dat een naam-hint?? :-)

  2. Het is een zwangerschapskwaal haha.

  3. Aha..ach er zijn ongezondere dingen! Ik was verdlaafd aan mango…

  4. geniet van je zwangerschapsverlof! mooi getimed met dit weer.
    wil ik ook wel, maar zonder kind in mijn buik is dat misschien raar? heb ook niks te klagen, ben al drie keer aan de beurt geweest.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*