Vlaams Broodhuys-bruschetta

Mijn moeder is geweldig. Deze week kwam ze extra vaak langs, omdat P. weer aan het werk ging en ik wat extra ondersteuning nog wel fijn vond. Zo kon ik mijn vijf miljoen vragen kwijt (ja, er kwam geen handleiding mee uit de buik, dus nu moet ik het zelf bedenken en de vrouwen in mijn omgeving bevragen) en kreeg ik een helpende hand in het huis en leuk gezelschap.
Vrijdag gingen we de stad in, we pakten een terrasje en haalden een lekker kaasje. We hoorden dat het Vlaamsch Broodhuys nu ook in Leiden zit en moesten daar natuurlijk ook even langs.
Het is gevestigd in een hippe kookwinkel aan de Hogewoerd.
We namen een donker desembrood mee om bruschetta mee te maken. Echt heel lekker als afwisseling op een lichte variant.
Ook de croissantjes zijn fantastisch.

één reactie

  1. Maar dat wisten we al :)

    Wat gek eigenlijk bruine bruschetta…ben wel benieuwd en het is ook wel weer ’s tijd om mijn neefje op te zoeken en om bij te kletsen ;)

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*