Winactie i.s.m. Kookpunt

Kijk, dat is nou leuk. Een winactie! Van Kookpunt – een online winkel en ook een aantal echte winkels – mag ik vier prijzen weggeven.
Bij Kookpunt kun je terecht voor belachelijk veel keukenitems: gietijzeren grilpannen, siliconen bakvormen en andere taartvormen, natuurlijke smaakstoffen van Nielsen-Massey en zelfs Home Made Zomer van Yvette van Boven.

Ik mag twee cadeaubonnen van € 15,- weggeven en twee flesjes Nielsen-Massey organic vanille-extract. Ik gebruik dat extract zelf ook en ben er erg blij mee. In het flesje zit namelijk echte vanille en dus geen chemisch neparoma.

Wat moet je doen? Laat een reactie hieronder achter en noem een recept op mijn site waarin ik vanille gebruik en laat me weten uit welk land de vanillestokjes komen die in het flesje van Nielsen-Massey gaan. (onee, dat kunnen jullie van elkaar afkijken en heeft dus weinig zin)

Meedoen kan tot en met 24 augustus. En psst, op Vegatopia maak je ook kans op prijzen.

21 reacties

 1. Een klein beetje vanille wordt gebruikt in je “Rozemarijnkoek met echte kaneel”, en de vanillestokjes komen uit Madagascar!

 2. Bladerdeegbakje met rabarbermoes en vanilleroom.

  Het extract komt uit Madagaskar.

  Leuke Captcha trouwens.

 3. Oh, ik wil wel meedoen!

  Het recept dat ik gekozen heb is het espresso-ijs met limoncelloroom, een beetje vreemde, maar vast heerlijke combinatie!

  De vanille uit het extravt van Nielsen-Massey komt uit Madagascar, het summum van de vanilleteelt!

 4. Wat een leuke actie!
  In het heerlijke recept ‘oranjebloesem meringues’
  Mijn favoriete toetje, maar ook heerlijk bij de koffie of met wat fruit gemarineerd in oranjebloesemwater en kaneelslagroom!!!!

  En tja de vanille komt uit Madagascar, maar dat is idd niet echt een moeilijke vraag ;-)

  Groetjes Marloes

 5. Lekker!

  In de witte chocolademousse met aardbeien, bijvoorbeeld.

 6. Leuke actie! Toevallig net deze week de site van de Kookwinkel ontdekt en al verlangend naar vanalles zitten kijken.Wat betreft de vanille: vanillemelk met slagroom.Veel groeten!

 7. Wat toevallig! Ik zat net deze week nog te denken dat het maar eens gedaan moest zijn met die synthetische vanille-aroma’s in m’n keuken :-) Ik was al op zoek naar een recept om zelf met vanillestokjes een aroma te laten trekken.

  Een smaakvol vanille-recept uit jouw kerstmenu voor mini’s: Gegrilde portobello met gorgonzola en champignons, gebakken in port en vanille
  mm!

  groetjes,
  Karen

 8. zoals een gene voor mij ook al noemde: bladerdeegbakjes met rabarbermoes en vanillieroom, enne gezien dit recept ook rabarber en vanillie bevat, een tip van mijn kant: heerlijke rabarbersmootie, al mag het misschien niet zo heten: rabarbersap, mengen met spa-rood, en een paar druppeltjes vanillie, zo heerlijk! een echte aanrader om eens uit te proberen!

  groetjes Anja

 9. Leuke winkel is dat, ben benieuwd of er veel verschil is tussen mijn al een jaar oude getrokken vanille-extract (zelfgemaakt) ook met stokjes uit Madagascar ;) en de vanille-extract die je mag weggeven.

  En in je Zelfgemaakte kokosmakronen recept gebruik je vanille ;)

 10. Ook ik wil graag kans maken. Recept van jou met vanille: warme vanillemelk met slagroom.

 11. Dit is inderdaad een fijne actie!! Mijn stem gaat naar de Avocadoshake!

 12. Ooh wat leuk een prijsvraag. Ik ga voor de advocadoshake.

 13. Avocado shake! Dat vanille aroma probeer ik trouwens in mijn omgeving actief te promoten, er gaat niets boven de real deal. :-)

 14. Hmm vanille, de geur alleen al, wat een heerlijkheid. Jouw recept? Witte chocolademoes met aardbeien, ze zijn er nog heel even!

 15. He, hier mag ik natuurlijk wel meedoen:)
  Ik ga voor het espresso-ijs met limoncelloroom!

 16. Zelfgemaakte kokosmakronen… Daar ga ik voor!
  Organic vanille.. Ben erg van het biologisch. Dus zou hem graag willen uitproberen.

 17. Hoi!

  Een recept wat ik nog niet heb zien staan is warme vijg in marsala en sinaasappelsaus. Bedankt voor je recepten!

 18. Wat een leuke actie, ik doe graag mee!

  Als recept kies ik: de oranjebloesemmeringues.

 19. Ik vind die warme vijgen in marsala en sinaasappelsaus wel aantrekkelijk klinken en dat kan ik ook maken zonder het te verpesten ;) Zijn er nu eigenlijk nog verse vijgen te krijgen?

 20. Ik ben dol op oranjebloesem en vanille dus jij weet waar ik voor ga!

 21. Op de valreep!

  Ik zou nu wel zin hebben in het espresso-ijs met limoncelloroom! Beetje laat om nu nog in de keuken aan de slag te gaan, maar heb wel limoncello in de vriezer dus ik ga maar eens ’n lekker glaasje inschenken ;-)

  Op ’n goed weekend!

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*