Winactie: Italiaans delicatessenpakket van Pomino

Ruim zes jaar geleden ben ik begonnen met het bijhouden van een culiblog. In al die tijd schreef ik er zo keihard op los dat de boel een beetje was gaan rammelen en kraken. Hoog tijd voor een nieuwe look dus! Het is een herkenbaar, maar fris jasje geworden, dat ook lijkt op dat van haar kleine zusje Baby & Dreumes Eetfestijn. Ik hoop dat jullie het mooi vinden en lekker vaak terug komen.

Ik ben er in elk geval blij mee en vier een klein feestje. Zeker ook omdat ik ter ere van de nieuwe site een heel fijn pakket mag weggeven van een van mijn favoriete winkels in Leiden. Pomino is hier geregeld de revue gepasseerd en daarom vind ik het erg leuk dat ik een doos vol Italiaanse goodies mag weggeven uit hun winkel. Uit hun webwinkel moet ik zeggen, want er is goed nieuws voor iedereen die niet – zoals ik –  in Leiden woont: hun producten zijn tegenwoordig ook online te bestellen via Italiaansedelicatessen.com!

torrone article28990080 article28990611          article29150729

Wat is er te winnen?

Een pakket ter waarde van €50,- met deze producten:

Hazelnoten uit Piemonte
Kappertjes in zout
Martelli pasta, i maccheroni di Toscana
Blikje San Marzano tomaten
Carnaroli rijst
Funghi porcini bouillonblokjes
Torrone di Faccio
Cantuccini uit Pomino’s keuken
Salsa funghi tartufata
Taralli
Pizzameel
Pittigzoete perensalsa

Wat moet je doen?

Laat hieronder je reactie achter. Geen proza hoor, maar gewoon iets gezelligs. Ik trek een winnaar uit de reageerders die ook nog eens de gloednieuwe Facebookpagina’s van mij (Rozemarijn koken & foto, klik) en Pomino (klik) leuk vinden. Doe dat dus! En Twitteraars die ons volgen (@Rozemarijn_eet en @PominoLeiden) en het bericht via de Twitterknop hieronder delen (of mijn bericht RTen), krijgen een dubbele kans. Vermeld in je reactie hieronder dat je dat hebt gedaan. Geen Facebook en Twitter? Mail me dan even: info @ annemieke.net. Meedoen kan t/m 21 juni 2013.

[En de random number generator besloot om nummer 1 eruit te laten rollen. Gefeliciteerd Eline!]

46 reacties

 1. Zin in de smaak van Italië, dus hop: alles geliked en geretweet!

 2. Oh lekker! En Gefeliciteerd!

 3. Hai Annemieke,
  Wat is je website prachtig geworden! Echt heel mooi, en ik ben fan van je foto’s.
  Natuurlijk wil ik ook best een kansje wagen voor dat smulpakket, dus ik heb alles geliked en gefollowed en zo…..
  Groetjes,
  Miranda

 4. Ik ben een beetje in de war, want de rss-feed loopt/liep achter. Is het adres nog hetzelfde en is alleen de layout veranderd, of moet ik een nieuwe feed gaan toevoegen?

  Maar het is mooi geworden, en vertrouwd.

  (En winnen wil ik ook wel?)

  GeRT!

 5. Lieve An, gefeliciteerd met je vernieuwde site! Het ziet er prachtig uit. Net als dat pakket;).

 6. Wat een heerlijke actie, ik doe graag mee en heb ook de actie op Twitter geretweet,

 7. Auguroni! Van harte met je nieuwe site – heel herkenbaar maar toch heel eigen :) En iets lekkers van Pomino maakt het feestje alleen maar beter… Goed tegen de heimwee straks!

  In bocca al lupo!

 8. Voor het eerst ‘op je site’, vind ‘m heel mooi! Gelijk ook maar even geliked op Facebook, want zo’ n winactie is ook mooi ;-)

 9. Like: check
  Follow: check
  Retweet: check

  Oh wat een heerlijkheid *zucht en kwijlt*

 10. Het ziet er mooi uit! En sites over lekker eten “like” ik graag, dus gelijk gedaan.

 11. Wauw! Mooie site hoor, gefeliciteerd.
  Goede tip van mijn lieve grote zus :)
  En wat betreft de winactie:
  I ❤ koken en I ❤ Pomino
  Bovendien hebben er dan 2 plezier van, want als ik win MOET ik voor mijn zus koken…..Mooie en smakelijke foto’s gegarandeerd!

  Groetjes Wendy

 12. Hele leuke winactie dus ik loot graag mee. En dan ga ik nu eens snuffelen op je nieuwe site. Ziet er veelbelovend uit :)

 13. Je nieuwe site ziet er netjes uit. Hier ga ik terugkomen.

  Als ik win lijkt het me leuk om een gastblogje te schrijven over wat ik met de ingrediënten heb gemaakt. Het zal mijn eerste blog zijn, durf je het aan?

 14. Wat een prachtige website! En de ingrediënten van deze winactie: Delizioso!

 15. Rozemarijn…What’s in a name…
  Hazelnoten uit Piemonte, pittigzoete perensalsa, het klinkt heerlijk.
  Succes met je site, Rosemarijn

 16. leuke actie en ik doe graag mee!!

 17. Eigenlijk kwam ik een ijskoffierecept zoeken. Maar je blog nodigt uit tot verder klikken en lezen.
  Leuk, mooi en lekker. :-)

 18. Wow wat een mooi pakket.
  En er zitten taralli in. In de boeken van Frida Vogels gaat het daar steeds over, en wie de laatste tarallo heeft opgegeten en welke bakker de beste taralli bakt.. maar ik heb ze nog nooit gegeten!

 19. Marloes Bruinsma

  Leuke site, nog steeds!
  En leuk dat je in de mannenfamilie ook een zusje noemt, nl eetfestijn voor dreumesen..
  Dat viel mij gelijk op!

  Alles geliked!

 20. Wat leuk Rozemarijn, nieuwe look en naam, daar ben ik ook mee bezig met mijn blog:-) Ik heb alles gedaan en ook op Twitter gevolgd en ge-RT-d

 21. Lijkt me wel een feestje om deze producten te winnen…. Ik maak dubbel kans en doe dus graag mee.

 22. Heb de Facebookpagina’s geliked, maar heb geen Twitter helaas :(

  Ziet er heerlijk uit dit pakket! Ben helemaal gek van heerlijk Italiaans eten, dus ik doe graag mee! :)
  Ben trouwens nog nooit bij Pomino geweest, maar dat ga ik zeker doen! Leuk ook dat ze een webshop hebben!

 23. Hartstikke mooi Annemieke!

 24. Oh, dat lijkt me heerlijk, een echt Italiaans pakket !
  Wij koken hier met veel groenten, houden het ook zo puur mogelijk, de Itialiaanse keuken is daar erg geschikt voor en ook heerlijk !
  Wij zouden dus heel graag willen winnen !!

 25. Ah Pomino, jarenlang in Leiden gewoont en ook wel wat gekocht.. Nu na 4 jaar buitenland weer in NL terug. Klinkt heerlijk!

 26. prachtige site, prachtig pakket!

 27. Een uitkomst, de nieuwe webwinkel van Pomino. Ik was zo blij, dat ik de eerste klant was! Want het leven sinds mijn vertrek uit Leiden was zonder de Piemontese Tonda Gentile hazelnoten niet meer hetzelfde :-) !. En niet te vergeten de hartelijkheid en passie van Lidewij en Peter!

 28. Mooie website Annemieke!
  Dat pakket wil ik wel winnen hoor! Verliefd als ik ben op alles wat met Italië te maken heeft.
  Net 2 dagen Leiden achter de rug met klussen bij dochterlief. Volgende keer hoop ik tijd te hebben Pomino even te bezoeken

  Alles trouwens even geliked en volgen doe ik nu ook :)
  groet

  Mary

 29. Victor Boswijk

  Ahh, Pominoproducten en -assortiment zijn inderdaad fantastisch en van hoge en bijzondere kwaliteit. Ik kan me voorstellen dat je veel reacties en felicitaties voor je vernieuwde website krijgt, die er overigens prachtig uitziet.

 30. Petra van der Steen

  Als echte lekkerbek en gepassioneerd Italie liefhebber ben ik altijd op zoek naar nieuwe culiadresjes en aanverwante zaken. Vorige maand ben ik naar Sicilie geweest en hebben mijn man en ik iets te veel genoten van het culinaire la dolce vita. We zitten nu al een maand aan de gezonde salades, maar gisteren zei mijn man dat hij onderhand weer verlangt naar een echte mannen maaltijd. Een culi-pakket van Pomino zou dus ideaal zijn om hem te verwennen. Veel succes met de nieuwe website, smaakt naar meer!

 31. Mmmm dat klinkt heerlijk, in gedachten sta ik al in de keuken die lekkere producten te proeven :-)

 32. Nu kom vaker voor de recepten op deze site, maar zo’n winactie kan ik niet laten schieten natuurlijk.
  Wat ben ik toch blij met alles wat je met ons deelt Annemiek! Want ook deze Italiaanse producten lijken me weer heerlijk!

  Groet, Chantal

 33. Manjo van Boxtel

  Italiaans eten is (h)eerlijk eten: vol pure smaak en zonder e-nummers. Geen moeilijk gedoe zoals in de Franse keuken, maar gewoon, simpel genieten. Dit pakket past daar ongetwijfeld ook in.

  Groet,
  Manjo

  aka @rarekoekebakker (twitter)

 34. Manjo van Boxtel

  Oeps, vergeten te vermelden: zowel op Twitter geretweet, als op Facebook geliked, maar mijn FB account is erg afgeschermd. Ik heb dus geen idee of jullie mijn like kunnen zien. Ben daar eigenlijk wel nieuwsgierig naar ;)

 35. Heerlijke site! Dit jaar heeft mijn man het reisdoel bepaald en gaan we naar Frankijk. Om Italië dit jaar niet helemaal te vergeten, win ik graag het pakket. Kan ik toch een beetje in Italiaanse sferen zijn en verleid ik manlief wellicht om toch naar Italië te gaan!

 36. Dit jaar de smaak van Bretagne proeven in Frankrijk, maar ik ga de smaak van italie wel missen…

 37. Yes, there comes the sun …… alleen al bij het lezen van al deze heerlijke Italiaanse lekkernijen voel ik de warmte. Laat maar komen die zon ….. I liked ans shared

 38. Leuke website, tof dat je ook al zo lang bezig bent. Ben zelf net begonnen, zowel met koken als met bloggen. Zo’n lekker Italiaans pakket zou ik wel willen winnen!

  Heb alles geliked, volg het op twitter en heb je bericht retweet. :)

  Mirne
  Mimesfood

 39. Na regen komt de zonneschijn uit Italië!
  Alles geliked en gedeeld.

 40. het ziet er naar uit dat ik ga smikkelen, zin in !!!!

 41. Pauline van Tilburg

  Ontdekte je doordat Marcia Verhorst je geliked had. Omdat ik kookfanaat ben was ik gelijk gaan kijken en wat word ik blij van je site en die van Pomino! Wordt natuurlijk nog blijer van zo’n lekker Italiaans pakket.

 42. Ben studente en woon sinds kort in Leiden. In mijn zoektocht naar een deel van mijn vaderdagcadeau bij Pomino terechtgekomen en daar geholpen door een zeer aardige vrouw. Zij attendeerde me op deze actie. Nu ik ook deze site zie ben ik helemaal verkocht. Zal deze site vaker bezoeken en de winkel al helemaal.

  Heb geliked, gefollowed en geretweet, dus nu maar hopen op het winnen van het pakket! Kan ik als student zijnde veel lekkerder eten dan ik normaal doe!

 43. Gompie, moet je nog kunnen rekenen ook om een kans te maken?!

 44. Mooi geworden de site,gluur ook vaker op Baby & Dreumes voor de leuke verhalen & recepten,maar jeetje heerlijk zeg,al dat lekkers mmmmhhh nu nog wat zonnestralen & genieten maar!!!
  Heb alles geliked,ben alleen niet actief op twitter,maaaar hoop als nog op een kansje ;)

 45. Ik heb alles gedaan wat gevraagd werd. Een hele leuke site. Zal zeker vaak gaan kijken

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*