Winactie: Padpivot voor in de keuken

Ik ben een beetje 1.0. Ik heb nog een telefoon waarmee je alleen kunt bellen en die om de paar dagen zegt dat ik de simkaart opnieuw moet plaatsen. We hebben wel al jaren zo’n mooi wit appeltje thuis om op te werken, maar verder weet ik weinig van foto’s pinnen, whatsappen en coördinaten het net op slingeren. Maar ik heb mezelf deze week geupgrade. Ik noteerde mijn recepten in een notitieblokje, prima natuurlijk, maar soms vergat ik ze uiteindelijk op mijn site te zetten. Daarom heb ik mezelf een iPad cadeau gedaan, zodat ik direct recepten in mijn websitesysteempje kan gooien. Dat scheelt een stap en dus tijd.
Ik was aan het tobben hoe ik dat ding zou bevestigen en dacht al aan een lelijke hangconstructie aan mijn keukenkastje, toen ik mail kreeg van ene Robin. Of ik misschien een PadPivot wilde testen in de keuken? En dat deed ik. Dat werkt prima en ik mag er eentje weggeven aan een lezer. Deze iPadhouder is namelijk ook nogal handig voor het lezen van recepten, terwijl je aan het koken bent.

Deel dit bericht op Facebook of Twitter en laat hieronder je reactie achter. Voer wel een juist mailadres in (niet zichtbaar op de site). Meedoen kan tot en met 23 december (2012). De winnaar maak ik in dit bericht bekend en krijgt een mailtje.

Notaris P. trok een nummertje met de random number generator en kreeg nummer 27: Jannika, van Harte!

29 reacties

 1. Wat een super handig dingetje!
  Heb even het filmpje op de site bekeken, maar is inderdaad multifunctioneel! Op dit moment gebruiken wij voor de ipad een oude houten boekensteun met daarop van die viltenstickers (eigenlijk bedoeld voor onder stoelpoten) geplakt zodat hij de ipad er niet af kan glijden.
  Voldoet prima, maar een PadPivot winnen zou natuurlijk he-le-maal fantastisch zijn!

  Bij deze doe ik dus graag mee met de winactie!

 2. Dit vind ik een goeie! Hoe bevalt de iPad verder? Evernote Food al geprobeerd?

 3. Hé, dat is handig zeg. Wel lastig swypen met die vette vingers tijdens het koken ;)

 4. Deze kan ik wel gebruiken in de keuken! En daar buiten. Volgens mij past er ook wel een dun kookboek of kooktijdschrift in. Multifunctioneel!

 5. Hee, dit keer heb jij iets om te testen wat ik niet heb. ;-)
  Maar ik moet zeggen: wat een handig ding lijkt me dat. Ben net zo 1.0 als jij, maar ook sinds kort (een mens moet af en toe met z’n tijd meegaan) iPadbezitter en ik hannes wat af met dat ding…

 6. He, hoe kan dat nou? Over zoiets heb ik toevallig net het hele weekend na zitten denken. Heb allerlei modelletjes bedacht, maar geen een voldeed aan wat ik echt wilde. En deze is het gewoon helemaal! Ik had hem zelf kunnen bedenken… ;)

  PS en at een originele captcha heb je hieronder. Ik ben ‘m in ieder geval nog nergens zo tegengekomen.

 7. Inderdaad een handig dingetje!
  Heb ik meteen een hele fijne app voor je: RecipeBook. Hier kun je al je eigen en gevonden recepten in opslaan. Met foto’s, custom categoriën en tags.
  Meer dan de moeite waard : )
  (Mocht je naar 2.1 gaan en aan de iPhone, is de app van Saf tongstrelend)
  Groetjes, Mi

 8. Wat een handig ding! Ik had hem nog niet gezien.

 9. Dit lijkt mij heel handig voor in de keuken.
  Komen er bv vlekken of spetters op …
  Gewoon even schoon maken.

  En handig voor naar mijn werk in het Thomashuis.
  Dat is een huis waar 8 verstandelijk beperkte mensen
  kunnen wonen.

  Groetjes liza

 10. Waar ik dan wel benieuwd naar ben; of ie ook handig is voor een samsung tablet? Hier in huis hebben we van elk 1,een ipad en een tablet.

 11. Lijkt me kei handig in de keuken.
  Nu ligt de iPad op een handdoek op het aanrecht, verre van ideaal
  De Padvivot is dus meer dan welkom in mijn keuken :-)

 12. wat een handig ding! Ik heb zelf nog geen ipad maar zou er bijna eentje aanschaffen hiervoor. Ik weet wel iemand die ik er blij mee kan maken.

 13. Nou zeker een handig ding. Al heb ik een hoesje bij mijn ipad, die een stukje uitklapt en ik hem dan als een standaard gebruik.

 14. Top ding! Die past wel in mijn keuken :)

 15. Dat is precies wat ik mis! Handig hoor (en leuk en lekker :)), al die recepten op de iPad, maar hoe doe je dat met dat ding tijdens het koken? Er is dus een oplossing!

 16. Wat handig zeg!
  Mijn ipad ligt altijd in de weg bij het koken, dus dit is een ideale oplossing

 17. Voor het geval het niet lukt met de winactie, wat dachten jullie van een ouderwetse kookboekenstandaard? Daar past zo’n iPad ook best op hoor ;-)

 18. Hhaha, eindelijk een lekker praktisch ding. Kan ik de ipad nóg vaker gebruiken.

 19. Supergadget! Ik kook vaak vanaf mijn Ipad en zou dit inderdaad heel goed kunnen gebruiken! En hij ziet er nog mooi uit ook! Top!

 20. Ja die wil ik wel ;) Lijkt me echt erg handig!

 21. Iene miene mutte, wie wint de IPadPivot? Ik?
  In ieder geval dank voor de tip, als ik de reacties hierboven lees is ie erg handig in de keuken. En en passant mog wat leuke app-tips gelezen ook… Geluk allemaal!

 22. Ik heb deze week een nieuwe ipad gekocht!
  Het is heel handig , je moet hem dus niet altijd vasthouden terwijl je kookt.
  Ik heb het getweet op twitter !
  Ik hoop dat ik win.
  ps: toffe site ;)

 23. Ontzettend handig!
  Bedankt voor deze leuke winactie!
  Prettige feestdagen :-)

 24. Oh wat leuk, dat lijkt me echt handig! Normaal pak ik altijd mijn laptop erbij, maar die leg je niet zo snel even op het aanrecht etc. Is toch niet zo praktisch. Dit lijkt me echt fijn :)

 25. dit is de schommelstoel voor je i pad,lijkt mij erg gemakkelijk!

 26. Hoi Annemieke,

  Leuke actie, ik doe mee!
  Lees en maak je recepten met veel plezier!

  Groetjes,
  Nynke

 27. Wat een handig ding! Nu slingert de iPad op de oven, nat aanrecht of op smalle randjes rond, dat gaat natuurlijk een keer mis… Kan ik dus zeker goed gebruiken.

 28. Wat handig! Heb ik nog meer excuses om eindeloos in mijn keuken door te brengen:)! Ik doe graag mee:)
  Oh en het hoort natuurlijk op een andere pagina, maar ik heb gisteren de Arancini gemaakt (Italiaanse snacks uit het kerstdiner) en het was echt geweldig! Thank-you.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*