Zelfgebakken pizza op een onuitstaanbaar burgerlijk tijdstip

Ik moet vanavond buitenshuis werken. Daarom eten we vroeg. De oven is warm, de pizza ligt klaar en als ik ‘m er zo in schuif, zit ik straks precies om zes uur te knagen. Daar heeft Christiaan vast wel weer wat leuks over te zeggen.

Maar jee, wat is het weer heerlijk simpel om zoiets lekkers te eten. Dit keer alleen buffelmozzarella, gemarineerde kastanjechampignons en veel zwarte peper. En het deeg heb ik ’s een keer goed laten rijzen.

pizzachamps

2 reacties

  1. Vandaag stond ‘ie bij ons op het menu, maar dan met mozzarella en Emmenthaler en rode ui. Hij was super dun met krokante bodem …

  2. Ha! Je hebt het deeg goed laten rijzen! Dat was stiekem toch beter, he?

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*