Bestek met een kleurtje

fantasia_bestekEtentjes geven is niet echt aan mij besteed. Ik ken weinig mensen die daar echt waarde aan hechten en bovendien is onze eettafel op twee stoelen na al gevuld met het eigen gezin. Dat mijn servies een lichtelijk allegaartje is, helpt niet echt mee. Al maak ik altijd wel goede sier met mijn prachtige handgemaakte borden uit Rome.
Recent besloot ik dat het tijd was mijn bestekla aan te pakken. Ik schaam me inmiddels zelfs naar mezelf toe, dus dan is het ernstig. Ik heb namelijk wat oude messen en vorken nog uit mijn studententijd en van oma’s en opa’s. Ook heb ik vorken, messen en lepels met een houten handvat die ik tien jaar geleden kocht in een of andere shabby winkel.

Dus ik spaar bestekzegels. Zodat ik, als ik dan wel gasten krijg, wat normaals naast het bord kan leggen. Met mij sparen nog drie anderen voor mij mee, want anders kan ik aan het eind van de spaarperiode nog steeds maar twee sets aanschaffen.

mepra-fantasia-geel

Kleurig Mepra bestek

Omdat ik ook nog graag bestek-voor-elke-dag wilde, ging ik eens op zoek. Ik kwam uit bij Mepra. Italiaans design, dus dat trok mijn aandacht meteen. En toen ik deze kleurige ‘fantasia‘-lijn zag, was ik op slag verliefd. Zoals het altijd gaat met mij en gekleurd keukengoed.
“We hebben zojuist de orderbevestiging uit Italië gekregen voor jouw vrolijk gekleurde gele bestek. Daarmee start het verzendproces vanuit Noord-Italië richting Leiden.” las ik per mail, want Mepra was zo aardig een set naar me op te sturen.

Het bestek is van lekker stevig RVS en zoals je ziet zijn mijn messen, vorken en lepels voorzien van een gele kleur (geel, dus niet zonnebloem). Uiteraard is het spul vaatwasserproof. Zit je nu te dromen van een eigen 24-delige set in een kleur naar jouw smaak? Dat kan, want voor Vegatopia heb ik een winactie opgezet. Je kunt hier meedoen.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*