Komkommer-sinaasappelfrisdrank

Improvisatie is fijn. In de keuken dan, want theaterimprovisatie is eng.

Zo stond ik te kijken hoe het komkommerrasp voor de tzatziki aan het uitlekken was in een vergiet. Het frisgroene sap werd opgevangen in een bord en ik vond het zonde om het door de gootsteen te spoelen.
Ik had ook net vanmiddag een fles frisdrank gekocht (dat doe ik anders nooooit hoor, maar ik zwichtte voor biologische sinas van Oggu) en zo ontstond deze behoorlijk lekkere ‘cocktail’. Zorg ervoor dat de sinas koud is.

Komkommer-sinaasappelfrisdrank

1/2 glas komkommersap
1/2 sinaasappelfrisdrank
kneepje bergamotcitroen, maar dat mag ook gewone citroen zijn, want bergamotcitroenen vind je bijna nergens

één reactie

  1. Haha ik was gisteren nog komkommer aan het raspen voor een raita. Ik heb het sap helaas wel weggegooid maar zal de volgende keer deze tip uitproberen!

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by sweetCaptcha