Bloemenbergkaas, schuimpjes en kerstmenu’s

Aan peuterlogica valt niks af te dingen. Zo vindt T. het volgende: “Paard wortel geven: kadoooooo!!”. “Nou”, probeerde ik nog, “vind jij dat nu echt een logische gevolgtrekking?”. Hij keek me aan met de ogen van een tweejarige en besloot: “Ja.”
En het klopt zowaar ook nog. Al kun je zo’n paard ook best paaien met een mandarijn of appel.

Vandaag kwam ik voor het eerst in vijf dagen weer eens buiten. Ja, snertverkouden, dat ben ik al weken, maar dat hebben jullie hier niet gemerkt natuurlijk. Op Twitter wel hoor, daar zeur ik er lekker op los.

We maakten een rondje stad en oogstten onder andere een biologische witte stilton met cranberries, een bloemenbergkaasje, een pot Heinz pickles uit de Engelse winkel en wat schuimpjes. De wandeling eindigde bij het Huis van Sinterklaas, alwaar ik nog een knipoogje kreeg van de Sint zelf.

Ach nee, dat laatste verzin ik er een beetje bij.

Ik heb de afgelopen week vanaf de bank wel nog wat nuttige zaken kunnen doen: zo legde ik de laatste hand aan mijn kerstmenu 2011 voor Vegatopia en schreef ik nog wat voor de bijbehorende winacties. Ook werd ik geïnterviewd voor een vrouwenblad (als culiblogger) en gooide ik wat ‘oude’ kerstmenu’s van mezelf online.

En vanaf nu gaan we hier in huis weer even lekker opknappen. Alsjeblieft?

 

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*