Burenborrel

Ik kijk nog even achterom en zwaai 2013 uit.
Het was weer een fijn jaar. Afgezien van het bovengemiddeld weinige slapen met bijbehorende kwalen natuurlijk. Ik kreeg namelijk het hele arsenaal aan kleuterklasbacteriën over me heen en was ook best regelmatig moe en humeurig.
Dat doen we in 2014 anders. Over het meer slapen moet ik het met mijn dreumes nog even hebben trouwens, want die denkt er tot op heden anders over. Net als over de borstvoedingsvoorwaarden. Want dat hij mij soms de hele huiskamer achterna loopt met een kussen en drinkgeluiden is behalve hilarisch ook best irritant. Volgens mij gaan we er een eindje aan breien.

Verder is hij natuurlijk reuzeleuk en hij houdt nog enorm van eten ook.

C_tweeluik_bijna21maanden

Met kerst maakte ik met mijn moeder een Venetiaans kerstdiner en met de jaarwisseling kwam vriendin M. over de vloer met een verslavend lekkere cider van rode appels.

venetiaanskerstdiner_compilatie

Ik vond 2013 een beetje een hippiejaar. Het jaar van de selfies en virtuele hartjes. We hielden met zijn allen op de digitale snelweg van alles en iedereen. En blijkbaar ook met name van onszelf.

Wat mij betreft gaan we 2014 minder hysterisch in.

Nou vooruit, nog even dan: in 2013 had ik twee erg leuke afspraken. Wel meer leuke afspraken natuurlijk, maar deze waren van het niveau toekomstmuziek. De ene heeft nog een onzekere uitkomst en in de ander heb ik het volste vertrouwen. Dat belooft in elk geval een hoop moois voor dit jaar.

Daarnaast heb ik dit jaar voor de verandering wel een goed voornemen: geïnspireerd door dit filmpje minder social media en meer echt contact. Het was zo erg geworden dat ik op passerende potentieel-aardige straatgenoten naar het ‘vind ik leuk’ knopje zocht.
Die bleken ze niet te hebben, dus heb ik maar gewoon bij ze aangebeld. Ik heb meerdere buren uitgenodigd voor een borrel bij ons thuis.
Nu nog eens bedenken welke hapjes ik ze voorzet.

2 reacties

  1. Qua slaap hebben we een soortgelijk 2013 gehad ben ik bang. We hebben dezelfde voornemens voor 2014. Ik denk er zelfs over om facebook van mijn telefoon te halen. Gewoon af en toe een uurtje achter de computer en verder écht contact, heerlijk lijkt me dat.

  2. Esther van Oirschot

    Hoi hoi, ik maak graag toastjes van stokbrood, beetje pesto erop, daar weer stukje mozzarella en daar klein beetje verse rode peper op, even in de oven en als laatste nog een blaadje basilicum erop. Lekker!! Ook amandelen even roosteren in beetje olijfolie, af laten koelen, zoutsnippers en gerookt paprikapoeder erop even omschudden klaar. Succes!!

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*