De kleurige keuken

Mijn liefde voor kleur reikt verder dan mijn kledingkast.
En de kleren van de kinderen.
De vloer en muren van ons huis (knalgeel, oranje).
Min of meer alle meubels
Mijn jassen en sjaals.
Alle ovenwanten.
Handdoeken en washandjes…
…en ja, zelfs mijn sokken.

Mijn liefde voor kleur is ook terug te vinden in de keuken. Niet alleen alle ovenwanten, theedoeken en het servies hebben kleur, ook mijn pannen. Ik had al een rode hartjescreuset en een paarse Le Creuset van 22 centimeter doorsnede.
En toen ik onlangs op de site van Kookpunt kwam, maakte mijn hart een sprongetje. Een gele. Ik herhaal: GEEL. De kleur der kleuren. Eentje van 24 centimeter doorsnede ook nog. Zeg nu zelf, die heb je toch zeer zeker nodig?
Enkele dagen lang wist ik het antwoord op die vraag uit te stellen en bovenin mijn browser stond het tabblad met de gele Le Creuset verlangend en wanhopig open.
Tot ik het niet meer hield. Zo’n mooie pan voor een bodemprijs (was 99 euro, nu helemaal niet meer op de site te vinden). Zelfs P. vond dat we zo’n pan echt nodig hadden. Dus tadaaaa:

lecreuset_soleil

Mocht mijn grote kookpan het trouwens ooit begeven, iets wat ik natuurlijk niet hoop (maar ook weer wel), dan wil ik graag deze lavendelblauwe Riess pan van Green Jump hebben.

Tot die tijd heb ik maar wat andere kleurige zaken uit de Green Jump winkel getrokken. Heel stevig bamboeservies voor kinderen!

biobu_greenjump

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*