Warm! Komkommersoep & tomatensalade met hummus en olijf

komkommersoep

Wat een fijne temperaturen, maar echt lang in de keuken of warm eten even liever niet. Lekker is de koude komkommersoep met dille van Tertia en op de fiets bedacht ik nog een geweldig makkelijke salade, voor bij turks brood.

Salade van tomaat-olijven en hummus

handje kleine, smaakvolle tomaatjes
zwarte en groene olijven, in koriander ingelegd (of naturel, maar snijd dan zelf een beetje verse koriander fijn)
hummus (kun je zelf maken, maar die van Maza is prima)

Snijd de tomaten in vieren, hak de olijven grof (of kringen) en meng beide met de hummus. Qua verhouding had ik ongeveer 7 tomaatjes (geen cherry, geen normale tomaat maar iets wat daar tussenin zit), 12 olijven en 1 flinke eetlepel hummus.

2 reacties

  1. Als het zo warm is, waarom sta jij dan op de foto als een coole snowboarder?

  2. Een snowboarder met een hoofdsjaal en een zonnebril en een sjaalloze nek?

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*