De merkwaardige doos…

Als er bij ons een pakje komt, dan ben ik altijd net niet thuis. En het is ook steeds dezelfde buurvrouw die dan wel thuis is. Gelukkig is ze heel lief en vandaag stond ik met grote ogen te kijken naar de drie dozen die voor ons klaar stonden in haar gang. Ze legde haar baby weg en liep kordaat met twee dozen naar onze voordeur. Ik denk dat ze niet wilde dat ik alles zelf zou dragen.

Maar jeetje zeg, dat is wel een heel erg grote babyfoon, die P. besteld heeft, dat het in drie dozen moet. Zit daar soms nog een zendmast bij? ;)

Nu moet ik braaf wachten tot mijn man thuis is, voordat ik ga ontdekken wat dit te betekenen heeft. Het is wel vrij duidelijk wat het is, maar ik weet van niks! Dat zal wel niet toevallig zijn. Jammer voor hem, dat ze niet een doos om die doos hebben gedaan en het nu zo duidelijk is wat hier afgeleverd is. Er valt niet echt te acteren dat ik niks gezien heb. Ik kan het wel proberen, dan doe ik net of ik last heb van zwangerschapsblindheid.

Goed, en wat wordt er vandaag gegeten? Burgertjes met een plakje gesmolten kaas op een lekker chemisch wit bolletje, met komkommer, tomaat, gebakken ui en ladingen saus.
En bio mango toe.

4 reacties

  1. hmmm dat klinkt eigenlijk best lekker.
    Maarre wat zit er dan in die andere twee dozen??

    xxx curious marijki

  2. Twee dozen zijn toch al duidelijk? Eentje is dat foodprocessor-opzetstuk. Het tweede is de babyfoon. En het derde: opzetbakjes voor de keukenmachine. Kun je kleine maaltjes in pureren en direct in het bakje bewaren.

    :))

  3. Ik blijf bij mijn eerdere standpunt: “lang leve de postbode” :-)

  4. Proficiat! Ik heb ook een Kenwood + ik heb onlangs de bijpassende foodprocessor erbij gekocht! Ik heb er al véél plezier aan gehad! Veel plezier ermee!

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*