Koffie om half vijf ’s nachts

 

Dit zijn croissants. Maar die kochten we niet in Parijs. Daar hadden we ze wel moeten kopen trouwens. Op het moment van schrijven zouden we daar waarschijnlijk onze laatste wandeling maken, ware het niet we in de laatste minuut voor vertrek besloten om toch niet te starten.

Van mijn Vegatopia collega T. kreeg ik geweldige tips en ook Yvette van Boven stuurde me haar Parijs-pareltjes. We hadden voor onze twee dagen aldaar een leuke route bedacht (hetgeen vooral het aflopen van leuke eetplekjes inhield). Mijn grote nerd had geweldig leuke routekaartjes gemaakt. Al dagen was het echter onzeker of we wel zouden gaan: eerst werd T. ziek en op de middag voor vertrek kwam P. met zijn fiets midden op een kruising ten val en waren we blij dat hij er goed vanaf kwam met slechts drie hechtingen en een tetanusprik. De koorts van het peutertje was de avond voor vertrek weg en ’s nachts voelde P. zich ook goed genoeg.
Half vijf: thermoskan klaar, koffie in onze buikies en de auto ingeladen. Het enige wat resteerde was de kleine heren nog uit bed halen. Ik kwam bij T. en voelde meteen dat hij weer hoge koorts had. Geen Parijs dus!
Daar lagen we dan om half zes ’s ochtends weer in bed. Met koffie op, dus dat was behoorlijk kansloos.

Gelukkig zijn de croissants van het Vlaamsch Broodhuys ook heerlijk.

één reactie

  1. Leuke blog seg!

    Haha koffie om half 5. Leuk artikeltje om te lezen trouwens.

    Liefs

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*